برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست

ثبت و انعکاس تجربیات معلمان

برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست

ثبت و انعکاس تجربیات معلمان

ذکری که باعث جلوگیری از غیبت می شود

فکارنیوز- روزی یکی از اولیاء به الیاس و خضر علیهم السّلام شکایت کرد که مردم بسیار غیبت می کنند و حال آن که غیبت از گناهان کبیره است و هر چقدر آن ها را نصیحت می کنم و از غیبت کردن منع می نمایم سخن مرا نمی شنوند و آن عمل قبیح را ترک نمی کنند.

حضرت الیاس علیه السّلام فرمود: چاره این کار آن است که هر کس وارد مجلس شد به او بگو که بگوید: «بِسمِ الله الرَّحمنِ الرَّحیمِ وَ صَلّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ» که در این صورت خداوند ملکی را بر اهل آن مجلس موکّل می گرداند که هرگاه کسی شروع به غیبت نماید آن ملک او را از آن باز دارد و از حق تعالی سؤال نماید تا آن قوم را از غیبت کردن نگاه دارد.

حضرت خضر علیه السّلام فرمود: چون کسی در وقت بیرون رفتن از مجلس بگوید «بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ وَ صَلّی الله عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ» حق تعالی ملکی را می فرستد تا آن که نگذارد که اهل آن مجلس غیبت او را نمایند.۱

خوراکی های برطرف کننده بوی سیر

غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما موجب بوی بد دهان می شوند و این مشکل بسیاری از افراد است که راهی برای بر طرف کردن آن نمی دانند. در این جور مواقع چه باید کرد؟

به گزارش پارس به نقل از آخرین نیوز ٰزمانی که با خوردن غذاهایی حاوی سیر، پیاز یا ادویه کاری دهان بدبو می شود، باید از خوشبوکننده های دهان استفاده کرد و البته این کار را به کرات انجام داد، یعنی تقریبا هر نیم تا یک ساعت یک بار تا زمانی که ماده غذایی مقصر از جریان خون پاک شود که معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می انجامد.

در این میان مسواک زدن هم کمک می کند اما نمی توان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت، یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی ها پس ازغذاهای بودار است. این فهرستی از موادغذایی است که می تواند به شما کمک کند تا بر این مشکل خودتان غلبه کنید.

۱) لیمو: خوردن یک قاچ لیمو معجزه می کند. می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نبات های لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.

۲) جعفری یا سایر چاشنی های سبز: وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید، کنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند که در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن می شود که حس تازگی به دهان می دهد. ریحان و رزماری (اکلیل کوهی) اثری مشابه دارند.

۳) سیب: علاوه بر سیب می توان به گلابی و هویج هم اشاره کرد. این خوراکی ها دارای فیبر زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یک اسکراب دهان را تمیز می کند.

۴) ادویه های قابل جویدن: تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه کنید. به میزان مساوی از هر یک داخل یک کاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری کنار نمک و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه کاری یا نوشیدن قهوه می شود.

۵) برگ نعناع یا چوب دارچین: هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می کند. علاوه بر آن، وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه می کند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. اگر از طرفداران پروپاقرص آدامس هستید، از انواع حاوی زایلیتول استفاده کنید که مانع پوسیدگی دهان نیز می شوند. رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان می دهد.

۶) انواع توت و ماست: گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمی توان از آنها چشم پوشید اما می توان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت. خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را کاهش می دهد.

انواع توت و البته خربزه، هندوانه، پرتقال و سایر میوه های سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان می شوند. صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن، پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان کنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.

با میوه میکروب کشی کنید.

بسیاری از خوراکی های که ما روزانه میخوریم برای بدن مفید هستند و می توانند بسیاری از بیماری ها را ازبین ببرند. برخی از این خوراکی ها حتی می توانند بدن را سم پاشی نیز بکنند.
افکار - میکروب ها درون بدن آزادانه حرکت می کنند و ما بدون اینکه به آنها توجهی داشته باشیم در رفت و آمد هستیم. این درحالی است که یکی از نکات بسیار مهمی که باید همیشه مد نظر داشته باشیم تمیز کردن میکروب ها و باکتری های درون بدن هستند.

یکی از بهترین راه ها برای ضدعفونی کردن و البته سمپاشی بدن استفاده از خوراکی های مختلف از جمله میوه های مختلف است. در این مطلب نگاهی کلی به این خوراکی ها خواهیم داشت.

** سیب: یک میوه بسیار مفید برای تمامی بخش های بدن که می تواند بدن شما را خالی از هرگونه میکروبی کند. سیب آنتی اکسیدان هایی دارد که هر کدام می تواند قسمت خاصی از بدن را ضدعفونی کند. روزانه یک سیب می تواند بدن شما کاملا سم پاشی کند.

** تمشک: شاید این فصل نتوانید تمشک پیدا کنید اما آن را فراموش نکنید چرا که سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است. تمشک دارای موادی است که دشمنان اصلی باکتری هستند و در اولین حرکت تمام باکتری های بدن را از بین می برد. این میوه همچنین می تواند میزان فشار خون را نیز کنترل کند و به تولید گلبول های قرمز کمک به سزایی می کند.

** کلم: این سبزی فرقی نمی کند که از چه نوع آن استفاده می کنید چرا که در همه حالت دارای میزان زیادی ویتامین های ضد سرطان و آنتی اکسیدان است. بهترین راه استفاده از کلم در سالاد است و همچنین بهتر است آن را همراه آبلیمو و آبغوره مصرف کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

**دانه های روغنی: دانه های روغنی را به خوبی می شناسید و با آن ها آشنا هستید. این مواد مغذی دارای فواید مختلفی هستند که هرکدام می توانند بخشی از بدن را ضدعفونی کنند. دانه های آفتابگردان و هندوانه از جمله بهترین دانه های روغنی هستند اما دقت داشته باشید که باید نوع خام آن ها را مصرف کنید.

** سیر: سبزی بسیار بدبو اما خوشمزه و پرخاصیتی که خیلی به آن توجه نداریم سیر است. استفاده از سیر می تواند شما را در برابر تمام بیماری هایی که در دنیا وجود دارد بیمه کند. سیر را می توانید به صورت پوره در غذاها یا به صورت درسته وخام مصرف کنید.