برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست

ثبت و انعکاس تجربیات معلمان

برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست

ثبت و انعکاس تجربیات معلمان

۱۰ ویژگی خربزه از دیدگاه امام صادق (ع)

تغذیه در اسلام/

خبرگزاری تسنیم: عضو انجمن تحقیقات طب سنتی، ۱۰ ویژگی خربزه از دیدگاه امام صادق (ع) را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، سیما رفیعی، کارشناس زیست شناسی گیاهی درباره خواص خربزه اظهار داشت: تخم خربزه دارای میریستیک اسید، املاح فسفات، ماده گالاکتان، لیزین، سیترولین، هیستیدین، تریپتوفان و سیستین است و در میوه خربزه ویتامین‌هاى A و B و C وجود دارد.

وی با بیان اینکه در تخم خربزه مقدار قابل ملاحظه‌ای روغن وجود دارد، افزود: طبق فرمایش حضرت پیامبر خدا صلى الله علیه و آله « خربزه را دندان بزنید؛ چرا که از زیورهاى زمین است، آبش از رحمت خداوند و شیرینى‏‌اش از بهشت است‏.»

رفیعی ادامه داد: امام صادق علیه السلام می‌فرمایند «خربزه بخورید؛ چرا که در آن، 10 ویژگى است: [مانند] دنبلان کوهى است، نه دردى در آن هست و نه فسادى؛ خوراک است؛ نوشیدنى است؛ میوه است؛ خوش‏بوکننده است؛ شست‏‌وشو دهنده است؛ خورش است؛ توان جنسى را مى‏‌افزاید؛ مثانه را مى‏‌شوید؛ و ادرار آور است. »

این کارشناس زیست شناسی گیاهی ادامه داد: در 100 گرم میوه خربزه و طالبی، 91 گرم آب، 7،5 هیدرات‌های کربن، 14 میلی گرم کلسیم، 251 میلی گرم پتاسیم، 16 میلی گرم فسفر و ... وجود دارد و به طور قابل توجهی سرشار از ویتامین A, B و C است.

رفیعی عنوان کرد: خربزه مفتّح سدّه‏ و گرفتگی‌هاست، کلیه و مثانه را پاک مى‏‌کند و براى چاق کردن بدن مؤثر بوده، همچنین ادرار آور است و برای افزایش شیر مادران مفید است.

وی اضافه کرد: خربزه برای خروج سنگ مثانه مفید است. همچنین، سلول‌های بدن را ترمیم می‌کند و بسیاری از کم خونی‌ها را برطرف کرده و ملین و افزایش دهنده قوای جنسی است.

این کارشناس زیست شناسی گیاهی و عضو انجمن تحقیقات طب سنتی خاطرنشان کرد: تخم خربزه برای رفع سوءهاضمه و هضم بهتر غذا مفید است و برای تسکین سرفه به کار می‌رود. همچنین، تخم آن باز کننده گرفتگی‌های کبد است.

انتهای پیام/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد